De C uit ConCetto

Ik ben Coen. De oprichter en eigenaar van ConCetto Development.

Van vroeger uit heb ik altijd de ambitie en drive gehad om te ondernemen. Dan denk ik weleens terug aan mijn tennisperiode of mijn studieperiode in Breda waarbij ik al snel zelfstandig lessen gaf en het aantal jeugdleden van drie naar honderd bracht in één jaar of waarbij ik een eigen studenten vereniging oprichtte omdat ik de ontgroening onnodig vond.
Ik kan gerust zeggen dat in elke fase van mijn leven het ondernemerschap terug is gekomen en in het begin was dit verrassend en voelde het onwennig. Maar verraste mij dit ook echt? Nou, eigenlijk niet…
Na mijn studieperiode in Breda ben ik daar gaan werken en later verhuisd naar Groningen. In 2011 ben ik teruggegaan naar mijn roots, naar Hengelo. Gedurende mijn jaren in Breda, Groningen en Hengelo heb ik gave dingen mogen ‘ondernemen’ en ontwikkelen! Dit varieerde van bewustzijn trainingen voor medewerkers met als resultaat een stijging van omzet van 20-30% tot aan het inrichten en hernieuwen van een totaal bedrijfsbeleid op strategisch, tactisch en operationeel niveau.
Gaandeweg mijn carrière merkte ik dat er iets ontbrak. Ik miste ergens een uitdaging, triggers om voor het maximale te gaan met bijzonder veel passie en energie! Mede door TSM Business School werd mijn zoektocht naar de juiste meerwaarde duidelijker en duidelijker.
Maar die zoektocht is pas echt gaaf als het succes heeft gekend. Ik zocht de passie, het gevoel, de drive om waarde te creëren en te leveren. Wat kan ik dan doen en wie ben ik eigenlijk? Wat is ‘mijn’ waarde? Hoe laat ik dat zien? Zoals je ziet en leest, vragen genoeg!
Eén antwoord was altijd als eerste aanwezig: creativiteit in het bedenken van oplossingen. Het bedenken en ontwikkelen van frisse en nieuwe manieren en ideeën om problemen op te lossen of om juist nieuwe ideeën te ontwikkelen en live maken. Gewoon passievol creatief zijn!
“Wat kan ik dan doen en wie ben ik eigenlijk?”
“Creativiteit in het bedenken van oplossingen”
Eind 2017 spookte het weleens door mijn hoofd en in 2018 heb ik de stap gezet. Waarom niet dacht ik? En toen was het zover. ConCetto Development was live! Kansen zien en grijpen, dat ben ik.

“De eerste kennismaking is altijd vrijblijvend en vol met inhoud! Ik probeer mij elke dag weer te laten verrassen, jij ook?”

Coen