Kennis & Tools

Binnen ConCetto Development wordt altijd gewerkt o.b.v. transparantie en helderheid. Dat is dan ook de aanleiding voor ons om een aantal favoriete methodieken en modellen beschikbaar te stellen. Wij werken namelijk met diverse partners en binnen opdrachten en sessies vinden zij het interessant en zinvol om met effectieve methodieken en modellen resultaten te boeken. Tijdens sessies en trajecten delen wij onze kennis en tools en vanuit die transparante gedachte dachten wij: dat gaan wij delen.
Persoonlijk zijn wij altijd nieuwsgierig en ook op zoek naar de beste methodiek, het meest effectieve model en de bruikbaarste format voor partners om tot resultaten te komen. ConCetto Development wil er altijd voor zorgen dat er een passend antwoord wordt gegeven op de gestelde vraag.

“Hoe kun je efficiënter en doelgerichter ondernemen met succes als resultaat”

Binnen onze opdrachten komen de woorden ‘resultaat’ en ‘het doel’ vaak naar voren. Welke weg gaan kan er bewandeld worden en wat is ervoor nodig om op die weg te blijven of juist om een afslag te pakken. Iedereen heeft verschillende denkwijzen maar vaak komt het neer tot één en dezelfde vraag.
Hoe kun je efficiënter en doelgerichter ondernemen met succes als resultaat?

Dat is dus ook één van de redenen om onze kennis en tools overzichtelijk met jullie te delen. Deze tools gebruiken wij zelf veelvuldig en zijn bruikbaar op heel veel verschillende manieren. Alle tools worden op maat gemaakt ingezet en dat betekent dan ook dat er per vraagstuk gekeken wordt naar de beste match! Een ‘situatie’ is een moment opname en dat betekent flexibiliteit in het denken.
Zelf werken wij graag met structuur en overzicht en misschien kun jij je één van de tools wel gebruiken. Doe vooral je voordeel ermee en als wij jou kunnen helpen, dan doen wij dat graag!

OGSM Model

Meer informatie

Value Proposition Canvas

Meer informatie

OGSM Businessplan op 1 A4

Meer informatie

Customer Journey Canvas

Meer informatie

Acquisitieplan op maat

Meer informatie

Blue Ocean Strategie

Meer informatie

Van blauwdruk tot business

Meer informatie

7s model

Meer informatie